1. Introducere

Vă mulțumim pentru interesul acordat informațiilor, serviciilor și produselor oferite prin intermediul site codeori.eu, precum și prin intermediul subdomeniilor codeori.eu.

Acest document (denumit în continuare „Termeni și Condiții”), împreună cu documentele menționate în el (Politica de confidențialitatePolitica de cookies și Încheierea și executarea contractelor la distanță), reprezintă:

 1. un contract legal între clienții/consumatorii/utilizatorii site-lui codeori.eu și Dianex Consultanta Firme,
 2. condițiile utilizării site-ului codeori.eu împreuna cu subdomeniile acestuia (denumit în continuare „site” sau „site-ul”),
 3. condițiile plasării de comenzi de produse și servicii prin intermediul site-ului,
 4. condițiile folosirii informațiilor prezentate în cadrul site.

Prin navigarea pe site-ul codeori.eu sau prin plasarea unei comenzi sau prin folosirea informațiilor din conținutul site sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a începe navigarea pe site și/sau de a plasa o comandă.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și/sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul codeori.eu și/sau să nu plasați comezi.

2. Definirea unor termeni

 • Dianex – este denumirea comercială a grupului de firme compus din: Dianex Consultanta Firme SRL CUI 43049628,
 • Vânzător / Prestator – oricare dintre firmele Dianex.
 • Consumator / Client / Utilizator – O persoană care folosește informațiile din site și/sau navigează pe site, și/sau care plasează o comandă pe site, și/sau care folosește în orice scop site-ul.
 • Clauză de declinare a responsabilității – O declarație care limitează responsabilitățile legale ale unei entități.
 • Site – platforma online gazduită la adresa web codeori.eu și subdomeniile acesteia.
 • Comandă – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și/sau Servicii prin intermediul Site.
 • Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a comenzii plasate pe site.
 • Contract – prezentele Termene și Condiții împreună cu Politica de confidențialitate, Politica Cookies și Încheierea și executarea contractelor la distanță utilizate ca parte integrantă a documentului Termeni și Condiții.
 • Conținut – reprezintă:
  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Dianex, Consumatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Produsele și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Dianex, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 • Despăgubire – Obligația contractuală a unei persoane sau organizații de a compensa pierderile suferite de altă persoană sau organizație în urma unor proceduri judiciare, cum ar fi procesele.
 • Drept de autor – Drept legal care îi permite creatorului unei lucrări originale (cum ar fi o postare pe blog, o fotografie sau un videoclip) să decidă dacă și cum poate fi folosită acea lucrare de alții.

3. Identitatea firmei

Pentru o mai simplă înțelegere, termenul Dianex, este folosit pentru firmele: DIANEX CONSULTANTA FIRME S.R.L. cu sediul in Ploiesti, Timiș nr.1, înregistrată la Registrul Comertului din Prahova sub nr. J29/1634/2020, Cod Unic de Identificare Fiscala 43049628, capital social 200 lei, având următoarele date de contact: contact@dianex.ro,  mobil: 0721 321 348

Cum să ne contactați

Acest Site este operat de Dianex Consultanta Firme S.R.L., cu sediul social în  Ploiești, str. Timiș nr.1, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul de înregistrare J29/1634/2020, având CUI 43049628.
Dacă aveți orice întrebare sau comentariu cu privire la site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin:

 • e-mail: contact@dianex.ro, sau
 • poștă: la adresa str. Timiș nr.1, etaj 1, Ploiești, jud. Prahova, România.

4. Drepturile și responsabilitățile părților

Condiții specifice obținerii cod EORI

 1. Prestatorul, în calitatea sa de persoană juridică, contractează cu consumatorul, în cadrul prezentului contract, o obligație de mijloace (adică obligația de a-și folosi toate capacitățile sale pentru întocmirea și depunerea documentelor necesare obținerii codului EORI) și nu o obligatie de rezultat (adică obligatia primirii onorariului în funcție de obținerea sau nu a codului EORI de către consumator).
 2. Prin transmiterea comenzii, consumatorul împuternicește un reprezentant Dianex să solicite în numele său la Direcția Regională a Vămilor competentă să elibereze codul EORI și să figureze ca solicitant pe cererea privind obținerea sau modificarea codului EORI.
 3. Având în vedere că obținerea codului EORI se face electronic prin intermediul serverului ANAF, Dianex nu poate garanta un termen maxim până la obținerea codului EORI.  Termenul de eliberare cod EORI depinde în totalitate de Direcția Regională a Vămilor care eliberează codul EORI în aproximativ 12 – 36 de ore lucrătoare de la depunere.  Acest termen poate fi depășit. NU există o procedură / taxă legală de Urgență. 
 4. Avînd în vedere baza legală pentru obținerea codului EORI, Dianex nu poate garanta obținerea codului EORI de către consumator. Consumatorul are obligația de a verifica dacă îndeplinește condițiile de obținere a codului EORI, Dianex nefiind răspunzător de eventualele respingeri ale dosarului depus de către Direcția Vămilor
 5. Codul EORI este eliberat electronic de Direcţia Generală a Vămilor prin direcţiile regionale vamale, Dianex nefiind în nici un fel responsabil pentru forma și conținutul codului eliberat.
 6. Consumatorul declară pe propria răspundere ca s-a informat cu privire la codul EORI comandat, iar solicitarea facută este conformă cu nevoile sale, Dianex nu poate fi facut răspunzător în cazul în care autoritățile/entitățile la care prezentați Codul EORI nu îl acceptă.
 7. Consumatorul declară pe propria raspundere ca s-a informat cu privire la prevederile legale privind condițiile de obținere, iar solicitarea facută este conformă cu nevoile sale, Dianex nu poate fi facut răspunzător în cazul în care autoritățile vamale resping dosarul depus pentru obținerea codului EORI.
 8. Dianex va începe demersurile pentru obținerea de la Direcția Regională a Vămilor competentă a codului EORI comandat de consumator doar după confirmarea încasării comisionului. La plata prin virament bancar, confirmarea plății va fi efectuată de consumator prin comunicarea prin email madalin@dianex.ro a dovezii plății. La plata cu cardul confirmarea va fi facută de procesatrul de plăți Netopia Payments SRL.
 9. Durata contractului se încheie la data livrării codului EORI dacă acesta nu este denunțat unilateral de către una dintre părți.
 10. Consumatorul declară pe propria raspundere că solicitarea facturi fiscale are date reale și o va înregistra in contabilitate (în cazul entităților economice).

Ne rezervăm dreptul de a utiliza o adresă de email proprie pe cererea de obținere a numărului EORI, pentru a putea fi în legatură directă cu Direcția Regională Vamală în procesul de acordare al numărului EORI.

Reguli privind utilizarea site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte și pentru a permite consumatorilor plasarea de comenzi online.

Prin vizitarea site sau plasarea unei comenzi sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, vă obligați:

 • să folosiți acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
 • să Nu plasați nici o comandă falsă sau frauduloasă;
 • să furnizați informații reale;
 • să respectați drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site;
 • să Nu desfășurați nici un fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru sau Dianex.

Vă informăm că, în cazul nerespectării parțiale sau în totalitate a obligațiilor enumerate mai sus ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente sau a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Pentru a utiliza site-ul nostru sau pentru a trimite comenzi și date personale trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani

Dacă alegeți sau faceți comenzi pe site, este necesar să faceți acest lucru cu acuratețe și onestitate și să ne informați cu privire la orice modificare a informațiilor comunicate.  Dacă credeți că cineva a aflat aceste date, este necesar să ne spuneți imediat, consultați secțiunea Cum să ne contactați de mai sus.

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie: să dăuneze, să conducă la hărțuirea sau rănirea altor persoane sau la încălcarea drepturilor altei persoane, inclusiv viața privată, dreptul la imagine;

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie să conducă la utilizarea în mod greșit sau la încălcarea oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau să conțină orice tip de informații / date confidențiale pentru tine sau orice altă persoană sau entitate sau să nu ai dreptul de a dezvălui publicului;

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie să distribuie un virus sau alt cod informatic dăunător, să testeze vulnerabilitatea site-ului, să conducă la probleme de securitate, daune, să dezactiveze sau să supraîncarce site-ul sau să pună în pericol, perturbe, supraîncarce, dăuneze, deterioreze sau să afecteze funcționarea sau integritatea site-ului sau a sistemelor sau rețelelor conectate la site sau a oricăror alte persoane care folosesc site-ul.

Nu trebuie nici să încercați să:

(a) efectuați extrageri în masă, automatizate sau sistematice de pe site sau să îl utilizați în sau pentru a crea un alt site, serviciu sau bază de date, sau să încercați să îl vindeți sau să îl distribuiți;

(b) decompilați, să folosiți tehnici de inginerie inversă, să demontați sau să reduceți altfel codul utilizat în orice software de pe site la o formă ușor de citit; sau

(c) să folosească orice deep-link pentru crearea de legături spre pagini secundare, page-scrape, spider robot, crawl, index, Internet agent sau orice alte dispozitive automate, programe, algoritmi sau orice metodologie similară sau echivalentă pentru a utiliza, accesa, copia, achiziționa informații, a genera impresii, informații de intrare, informații de stocare, căutare, generarea căutărilor sau monitorizarea oricărei părți din site sau a conținutul nostru.

5. Politica de facturare și plăți

Consumatorul comandă produsul sau serviciul dorit prin formularul de comandă existent pe site la pagina web a produsului sau serviciului dorit. Odată cu transmiterea formularului de comandă, va primi în mod automat sau programat un email în care se regăsesc pașii de urmat, modalitățile de plată și proforma pentru serviciul sau produsul comandat.

După confirmarea plății consumatorului, Dianex va emite factura, pe numele furnizat de catre consumator prin interemediul formularului de comandă. Consumatorul este direct responsabil pentru înregistrarea facturii primite de la Dianex în contabilitatea firmei pe numele căreia s-a emis factura.
Factura emisă va contine comisionul pentru întocmire și depunerea documentelor pentru obținerea codului EORI.

Factura emisă de Dianx se va transmite în format electronic cu respectarea art.319 alin 1 si 4 cod fiscal.

Acceptarea de client a facturii electronice poate include orice acord scris, formal sau informal, precum și un accept tacit, cum ar fi faptul că a procedat la procesarea ori plata facturii electronice. Acceptul clientului de a utiliza factura electronică reprezinta confirmarea acestuia ca deține mijloacele tehnice necesare primirii facturii electronice, precum și că are capacitatea de a asigura autenticitatea originii, integritatea conținutului și lizibilitatea facturii.

Dacă consumatorul va solicita factura în format fizic, Dianex va transmite prin intermediul serviciului de curierat factura solicitată, costurile de livrare fiind suportate în totalitate de către consumator.

Plata pentru achiziția de produse și servicii prin site se poate face de catre consumator în 2 modalități:

 • plata în avans prin virament bancar cu O.P., folosind datele din proforma primită pe email în urma trasmiterii comenzii. Comanda va intra în lucru doar după transmiterea dovezii plății de către consumator, la adresa de email madalin@dianex.ro și recepționarea acesteia de către Dianex.
 • plata în avans cu CARDUL prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA Payments SRL (Mobilpay). Comenzile consumatorilor vor intra în lucru după confirmarea plății de către procesatorul de plăți Mobilpay.

Date procesator extern de plăți  – NETOPIA Payments SRL  înregistrată în București RO15565496, J40/9170/2003 Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu 9 – 9A, clădirea 24, etaj 4, Sector 2, 02033 Departament comercial: 021-527.77.25 (L-V 9-18) Departament comercial: contact@mobilpay.ro Departament financiar: 021-527.77.20 (L-V 9-18) Departament financiar: financiar@mobilpay.ro Departament  tehnic: implementare@mobilpay.ro

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor introduse în formularul de plată se face prin intermediul NETOPIA Payments SRL , Dianex nu poate prelucra (accesa, stoca, etc) în nici un fel de datele referitoare la cardul dumneavoastră.

În cazul plății online cu cardul, banca emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă, comanda nu se va prelucra și nu vom avea nicio obligație să livrăm serviciile sau produsele comandate. Cauzele privind neautorizarea plății cu cardul se pot verifica la banca emitentă a cardului.

6. Preţuri și Taxe

 • Prețurile bunurilor și serviciilor afișate pe site sunt exprimate în RON și includ toate taxele fiscale (TVA pentru firmele Dianex înregistrate în scopuri de TVA) conform legislației române în vigoare.
 • Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă pe site la pagina web a produsului sau serviciului dorit.
 • Prețurile produselor sau serviciilor vor putea fi actualizate/modificate în orice moment de către Dianex, fără o notificare prealabila, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Pentru comenzile transmise anterior modificării prețurilor, se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

7. Politica de Livrare

Livrarea serviciilor comandate prin intermediul site, se realizează exclusiv pe cale electronică la adresa de e-mail indicată de dumneavoastră la transmiterea comenzii.

Livrarea produselor comandate prin intermediul site, se realizează în 2 moduri:

 • prin ridicarea lor de la sediu Dianex situat în Ploiești str. Timiș nr. 1, jud. Prahova.
 • prin curierat rapid, costurile privind livrarea fiind suportate în întregime de către consumator.

Produsele se livrează de către Dianex, direct la adresa specificată de acesta in formularul de comanda. Transportul se asigură prin firma de curierat, costurile cu acesta fiind suportate de către consumator.
Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea plății, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.
Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

8. Garanții și modul de acordare al acestora

Prestatorul, în calitatea sa de persoană juridică, contractează cu consumatorul, în cadrul prezentului contract, o obligație de mijloace (adică obligația de a-și folosi toate capacitățile sale pentru întocmirea și depunerea documentelor necesare obținerii codului EORI) și nu o obligatie de rezultat (adică obligatia primirii onorariului în funcție de obținerea sau nu a codului EORI de către consumator). Prestatorul nu poate garanta obținerea codului EORI.

9. Politica de returnare/anulare

Prezenta politică se completează cu Încheierea şi executarea contractelor la distanţă ca parte integrantă a prezentei politici.

Condiție Generală

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Contractele de furnizare de servicii a căror execuţie a început, nu se pot denunta unilateral de consumator.

Momentul de început al execuției contractului întocmire și depunere acte necesare obținerii codului EORI la care clientul transmite comerciantului plata pentru intermedierea obținerii cod EORI. Contractele de furnizare servicii a încheiate, nu se pot denunța unilateral de consumator.

10.Legea aplicabilă, jurisdicția și soluționarea litigiilor

Orice nemulțumire legată de accesarea sau/și utilizare site codeori.eu, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct prin email la adresa contact@dianex.ro.
Comunicarea privind nemulțumirea dvs. trebuie să conțină în mod obligatoriu:
a) numele, prenumele și datele de identificare ale consumatorului;
b) numele şi calitatea reprezentantului consumatorului şi dovada calităţii de reprezentant al acestuia, în cazul firmelor;
c) prezentarea obiectului nemulțumirii;
d) cuantumul pretenţiilor şi, după caz, modul de calcul al acestora (dacă este cazul);
e) dovada achiziționării serviciului sau produsului pentru care vă exprimați nemulțumirea;
Doar în cazul respectării elementelor a) – e), comunicarea privind nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei noastre prin aceste acțiuni.

Consumatorul / Utilizatorul este de acord că orice pretenție sau dispută referitoare la site-ul nostru va fi reglementată de legislația din România, fără a ține seama de dispozițiile privind conflictele de legi și sub jurisdicția exclusivă a instanțelor Ploiești.

Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente. De asemenea, se poate folosi și SOL (platforma de soluționare on-line a litigiilor), platforma o găsești aici.

Totodată va informam că consumatorii persoane fizice pot adresa eventualele nemultumiri către Autoritatea Națională de Protecția a Consumatorilor- link-ul către ANPC

11.Comunicare

Comunicarea Dianex cu Consumatorul, se poate realiza telefonic (folosind numerele aflate la pagina Contact a site), prin chat online, prin intermediul formularului de contact aflat pe site, remote prin intermediul aplicației Teamviewer sau pe cale electronică la adresa de e-mail indicată în emailul primit în urma transmiterii comenzii.

Comunicarea Consumatorului cu Dianex, se poate realiza telefonic (folosind numerele aflate la pagina Contact a site), prin chat online, prin intermediul formularului de contact aflat pe site, remote prin intermediul aplicației Teamviewer sau pe cale electronică la adresa de e-mail indicată în emailul primit în urma transmiterii comenzii.

12.Limitarea responsabilității

Nici o prevedere din prezentele Termeni și Condiții nu exclude sau limitează răspunderea noastră în legătură cu site-ul nostru și utilizarea sau încrederea în acesta în cazul în care reprezintă un act ilegal, și inclusiv pentru fraudă, denaturare frauduloasă sau deces sau vătămare corporală generate de culpa noastră. Nimic din acești Termeni nu vă afectează drepturile legale în calitate de consumator.

Cu excepția cazurilor prevăzute în primul paragraf de mai sus, nu vom avea nici o responsabilitate pentru pierderi, daune sau costuri de orice fel, indiferent de proveniență (inclusiv, dar fără a se limita la neglijență), direct sau indirect, în conformitate cu sau în legătură cu site-ul nostru sau conținutul și utilizarea dumneavoastră sau bazându-se pe site-ul nostru sau pe Conținut.

Cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis prin lege, nu vom fi în niciun caz răspunzători față de dumneavoastră pentru orice daune indirecte, subsecvente, exemplare, speciale, incidentale sau punitive, costuri sau pierderi de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la date pierdute, profituri pierdute sau întreruperea activității.

Dianex nu garantează că site-ul codeori.eu, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la codeori.eu sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Dianex fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

În limita maximă permisă de legislația aplicabilă, renunțați în mod expres la toate pretențiile împotriva Dianex, a directorilor și angajaților care pot apărea din utilizarea sau accesarea site-ului de către dumneavoastră.

13.Trimitere către alte siteuri

Site-ul nostru poate conține link-uri către website-uri terțe, platforme de social media, aplicații mobile și alte produse și servicii (cum ar fi publicitatea unor terți) („platformele terților”). Nu avem niciun control asupra platformelor terțelor părți, nu le susținem întotdeauna și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea, inclusiv în ceea ce privește conținutul, acuratețea sau scopul acestora. Prin urmare, trebuie să examinați cu atenție politicile legale și de confidențialitate de pe platformele acestor terțe părți, inclusiv să vă informați cu privire la orice modificări aduse acestora. Interacțiunea dumneavoastră cu aceste platforme de legătură este pe propriul dumnavoastră risc. Dianex nu are nicio obligație sau responsabilitate pentru astfel de platforme ale terților și pentru termenii și condițiile acestora.

Dacă operați o asemenea platformă și doriți să aveți link la site-ul nostru, puteți include pe site-ul dumneavoastră un hyperlink către prima pagină a site-ului nostru (scriind numele codeori.eu în text simplu); cu condiția să faceți acest lucru în conformitate cu acești Termeni și să nu:

 1. sugerați în niciun fel că sunteți afiliat, aprobat sau recompensat de Dianex,
 2. afișați hyperlink-ul sau site-ul nostru într-un mod denigrator față de Dianex,
 3. inserați un deep-link la orice altă pagină a website-ului nostru, sau
 4. să limitați site-ul nostru sau orice Conținut, sau, sub nicio formă, cauza site-ului nostru sau conținutului să apară într-o fereastră cu orice alt material.

Putem retrage orice permisiune de legătură în orice moment, la discreția noastră. Nu veți utiliza numele, sigla, sloganurile, mărcile comerciale sau orice alte cuvinte sau coduri ale Dianex care identifică Dianex ca buton hyperlink, într-un metatag sau în orice fel, fără consimțământul scris expres al Dianex.

14.Drepturile de autor

Tot conținutul de pe Site, inclusiv dar fără limitare, text, fotografii, grafică, opere de artă, mărci comerciale, mărci, logo-uri, videoclipuri, sunet, muzică, interfețe de utilizator și cod (colectiv, „Conținut”), precum și aspectul Conținutului, sunt proprietatea noastră sau a licențiatorilor noștri și este protejat de drepturi de autor, marcă comercială, brevet, drepturi sui generis / drepturi privind bazele de date și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Nici un element al site-ului nostru și nici al Conținutului nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, afișat public, difuzat, publicat, codificat, tradus, transmis sau distribuit în orice fel către orice alt computer, server, website sau orice alt mediu în scopuri comerciale, fără acordul prealabil, scris și expres al Dianex.

15.Modificare prezentelor condiții si a conținutului site

Putem schimba oricand toate sau orice parte a site-ului nostru, inclusiv prin adăugarea, eliminarea sau modificarea oricărui Conținut. Este posibil să vă înștiințăm în prealabil, dar nu ne asumăm această obligație.

Site-ul nostru nu va fi disponibil mereu pentru dvs.. Putem modifica, suspenda sau retrage funcționarea sau accesul la site-ul nostru în orice moment, fie în mod temporar sau permanent, inclusiv din motive de mentenanță și alte motive tehnice. Este posibil să vă înștiințăm în prealabil, dar nu ne asumăm această obligație.

Ca toate serviciile bazate pe software, website-ul nostru poate întâmpina erori sau dificultăți neprevăzute. Nu ne asumăm responsabilitatea de a păstra mereu Conținutul și website-ul nostru sau de a furniza corecții, actualizări sau lansări în legătură cu acestea.

Site-ul nostru este un mediu dinamic și uneori pot apărea inexactități și erori. Noi nu suntem responsabili pentru (și nu aprobăm sau susținem în mod automat) Conținutul dumneavoastră sau al oricărui alt Utilizator de pe site-ul nostru și ar trebui să se aplice prudența specială atunci când îl utilizați. Cautați întotdeauna sfaturi de specialitate atunci când este necesar. Orice activitate bazată pe materialele de pe site-ul nostru va fi pe propriul dumneavoastră risc.

Putem actualiza acești Termeni și Condiții  (1) pentru a reflecta modificările serviciilor noastre sau ale modului în care ne desfășurăm activitatea, (2) din motive juridice, de reglementare sau de securitate sau (3) pentru a preveni abuzurile ori daunele.

Dacă modificăm aceste condiții NU vă vom notifica în prealabil. Fiecare versiune a prezentelor termeni și condiții vor afișa data de la care intră în vigoare, avand grijă să păstrăm și variantele vechi. Dacă nu acceptați noile condiții, trebuie să nu mai utilizați/vizionați site. Eventualele corectări de gramatică sau/și ortografie nu vor fi considerate modificări ale prezentelor termeni și condiții.

16.Confidențialitate

Atât Dianex cât și Consumatorul/Utilizatorul se obligă și garantează să păstreze confidențialitatea Informațiilor Confidențiale, să prevină divulgarea acestora terților și să nu le folosească în alte scopuri decât cele avute în vedere prin prezentul Contract, cu excepția celor autorizate în prealabil în scris de către Dianex/Consumator și sub rezerva termenilor și condițiilor impuse de aceasta.

Următoarele informații nu sunt considerate ca fiind Informații Confidențiale:

 1. sunt sau au devenit publice (inclusiv, fără limitare la orice informații prezentate oricărei agenții guvernamentale și disponibile publicului) altfel decât în urma unei dezvăluiri de către Dianex cu încălcarea prezentei secțiunii
 2.  sunt puse la dispoziția Dianex pe baze neconfidențiale dintr-o sursă diferită de Consumator despre care Dianex consideră că nu îi este interzis să dezvăluie astfel de informații către Dianex
 3. sunt cunoscute de Dianex înainte de a fi primite de la Consumator fără nicio obligație de confidențialitate sau
 4.  sunt dezvoltate de Dianex independent de Informațiile Confidențiale dezvăluite de Consumator.

Consumatorul nu va dezvălui nici unui terț Informațiile Confidențiale primite de la Dianex, cu excepția Livrabilului și doar în condițiile arătate prin prezentele termeni și condiții și cu excepția cazului în care este obligat conform legislației în vigoare. În cazul în care Consumatorul va dezvălui Informațiile Confidențiale unei alte persoane (publice sau private) decât cele necesare pentru ducerea la îndeplinire a Serviciului contractat (ie. Registrul Comerțului, instanțele de judecată, autoritățile de poliție, instituții bancare, agențiile naționale de administrare fiscală sau parteneri comerciali), Dianex își rezervă dreptul de a se îndrepta împotriva Consumatorului pentru acoperirea oricăror prejudicii ar putea rezulta din această dezvăluire.